Singelsläpp 29 maj

Den 29 maj släpptes studioversionen av sången Välsignelsen (The Blessing) på strömmande plattformar.
SOM vi har längtat! I april gick jag och Johan Åsgärde in i studion och spelade in den svenska översättningen av den ofantligt vackra sången The Blessing. Det var också bakgrunden till vår version som vi använde i Youtube-videon The Blessing Sweden. TACK Johan och David Media för det!
Johan har producerat och sången finns även på Davids hjärta-skivan ”Hela jorden sjunger ut” som släpps den 5/6. Översättningen är gjord av Carolina Stenqvist, Filip Larsson, David Davage och mig.

Medverkande musiker är förutom Johan även Daniel Grindeland (trummor), Casey Moore (gitarrer), Ida Hammarbacken (stämmor) samt Noise Village (storkör).

Jag är så ofantligt tacksam för denna sång. Jag hörde den första gången bara fem timmar efter att den släpptes på Youtube i början av mars. Den berörde mig direkt och jag tror att det här är en sång rakt in i vår tid. Den förmedlar en tröst, att Gud är med oss, och ett hopp, att Gud är för oss. Han lämnar oss inte. Mitt i sorgen, mitt i oron eller rädslan finns Gud där.
Så ta emot Herrens välsignelse. Gud vill oss väl.

Posted in Musik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *