Day by day – Blott en dag på engelska

Inställda uppdrag under 2020 har inneburit mer tid och fler tillfällen att faktiskt låta önskningar slå in. Några drömmar jag burit på i många år har blivit verklighet och några drömmar är kvar. Samtidigt föds nya drömmar och visioner som jag bara längtar efter att få göra. Ibland säger Herren ”Inte nu” och ibland säger Han ”Inte du”.  Jag glad över ännu ett nytt samarbete, denna gången med Erik Thunberg. Vi lärde känna varandra i o m videon The Blessing Sweden. I somras upptäckte vi att vi båda två delade visionen att göra något som involverade våra favoritpsalmer. Jag har sedan dess hoppat av förtjusning över soundet som Erik skapar. Och…i januari öppnade Gud dörren och i en liten källare i Göteborg la jag leadsången. Nu ser vi fram emot att släppa tre favoritpsalmer i versioner som ni förmodligen aldrig hört dem i förut. Hoppas att ni kommer att tycka om dem lika mycket som vi gör. Det är lite annorlunda mot vad jag gjort tidigare. Elektronisk musik, mycket synthar blandat med kyrk- och tramporgel. Spännande mix.
Fredag 5 februari släpper vi den första favoritpsalmen som är Blott en dag men med engelsk text. Jag hade inte hört den engelska texten förrän en pastor vid namn Sam Wohlin tipsade om sången med Russ Taff. Jag tyckte mycket om den engelska versionen och när jag och Erik pratade om just Blott en dag bestämde vi oss för att spela in den engelska texten.

#psalmprojekt @thunberg.erik Artwork: @thunberg.erik

Day by day på Spotify

Nu finns även Day by day som textvideo på Youtube.

Lyric video – Textvideo
Posted in Musik, Psalmprojekt.